Kaupungin lukiot etäopetuksessa 16.3. - 13.5.2020

15.3.2020

Siirrymme  Tampereen kaupungin lukioissa etäopetukseen  maanantaina 16.3. Etäopetus jatkuu tämänhetkisen arvion mukaan 13.5.2020 asti.

• Koulu on auki ja osa henkilöstöstä työskentelee kaiken aikaa koululla. Opettajat ovat tavattavissa vain henkilökohtaisen sopimuksen mukaisesti. Koululla voi siis tarvittaessa asioida ja esim. noutaa tavaroita lokerosta tai hoitaa asioita toimistossa.
  • Etäopintojen aikana ei ole tarjolla opiskelijalounasta
  • Ylioppilaskirjoitukset järjestetään normaalisti YTL:n 13.3.2020 ilmoittaman tiivistetyn aikataulun mukaisesti
  • I7K-ryhmien suulliset kokeet toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti - etäopetuksen ajatuksena on massatapaamisten välttäminen.
  • Opetus jatkuu jakson loppuun tavanomaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Opiskelijat eivät kuitenkaan tule koululle, vaan opiskelevat kotona.
  • Jokaisen lukujärjestyksen mukaisen oppitunnin aluksi opettaja ottaa ryhmänsä opiskelijoihin yhteyden Wilman kautta ja ohjeistaa, miten kyseisellä tunnilla edetään. Käytössä on useita opettajan valitsemia ohjelmistoja, opetustapoja ja tehtävätyyppejä. Kullekin oppitunnille on omat tehtävänsä. Opettaja on opiskelijan tavoitettavissa oppitunnin aikana Wilmassa ilmoittamiensa sähköisten järjestelmien välityksellä.
  • Lukujärjestystä noudattamalla pystymme kaikki rytmittämään arkemme järkevästi ja opiskelijoiden opinnot etenevät tarkoituksen mukaisella tavalla.
  • Erillistä päättöviikkoa ei järjestetä, vaan opetus jatkuu 13.5.2020 asti normaalin lukujärjestyksen mukaisesti. Muutos tulee näkyviin myös Wilman lukujärjestyksiin.
  • Opettajat ilmoittavat ryhmilleen kunkin kurssin osalta, miten kurssi jakson aikana annettujen näyttöjen perusteella arvioidaan.

• Kaikki opiskelijoille ja henkilöstölle tarkoitettu tiedottaminen hoidetaan sähköisesti.
  • Opettajat työskentelevät valintansa mukaan joko kotoa tai koululta käsin.
  • Opettajakokoukset pidetään etänä - pienemmistä palavereista voidaan sopia myös koululle.
  • Tarvittaessa rehtori voi kutsua henkilöstöä koululle - kutsut Wilmassa tai sähköpostilla.