Eurooppa-linjan päivää vietettiin 4.12.

4.12.2018

Eurooppa-linjan esittelyä salissa.
Eurooppa-linjalta jo valmistunut Jesse Kosonen.
Eurooppa-linjan työharjoittelustipendin kesäksi 2018 saanut Sonja Juntunen.
Pajoissa oli vaihtelevaa ohjelmaa.

Eurooppa-linjan päivä yhdeksäsluokkalaisille keräsi tänä vuonna noin 70 linjasta kiinnostunutta yhteiseen aamupäivään. Eurooppa-linjan opiskelijat esittelivät linjalla opiskelua monelta kannalta antaakseen mahdollisimman realistisen kuvan Eurooppa-linjalla ja Rellussa opiskelusta. Aiheena ympäri koulua sijaitsevissa pajoissa oli mm. ryhmähenki ja lukio-opiskelu haasteineen.

Mukana menossa olivat myös Sonja Juntunen, Eurooppa-linjan kuukauden mittaisen työharjoittelustipendin saaja, sekä Rellusta ja Eurooppa-linjalta jo valmistunut yhteiskuntatieteiden ylioppilas Jesse Kosonen. Jesse luotasi omassa esityksessään jo tulevaisuutta lukion jälkeen.

Mikäli et päässyt mukaan Eurooppa-linjan päivään, esitellään linjaa myös Rellun esittelyillassa maanantaina 28.1.2019 klo 18 alkaen. Tule siis sinne kuulemaan lisää ja tuo vanhempasikin!