Ajankohtaista

RELLUssa ja kaikissa Tampereen kaupungin ylläpitämissä lukioissa lukuvuosi alkaa keskiviikkona 6.8.2014. Ykkösvuoden opiskelijat aloittavat jo klo 9. Kakkoset ja abit saavat nukkua hiukan pidempään ja tulevat kouluun klo 10, kakkoset suoraan juhlasaliin ja kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijat ryhmänohjausluokkiin. Tervetuloa tekemään totta RELLU 130-juhlavuodesta!
Listassa on vain ne valitut opiskelijat, jotka eivät ole kieltäneet nimensä julkaisua internetissä.
Yhteisvalinnan tulokset julkaistaan torstaina 12.6.2014. Nimilista valituista opiskelijoista tulee koulun etuoveen klo 10. Nimet julkaistaan myöhemmin myös koulun kotisivuilla.
Eri lukioiden ylioppilastutkintomenestystä mittaava vertailu on julkaistu. Kymmenen parhaan joukossa on YLEn vertailussa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ainoastaan Tampereen lyseon lukio ja Turun Puolalanmäen lukio.
Kaksivuotinen Comenius-projekti päättyy tapaamiseen Isossa-Britanniassa. Rellun opiskelijat ja opettajat matkasivat Cornwalliin, tarkemmin Truroon Mukana tämänkertaisella matkalla olivat Anni Salokorpi, Emily Macnamara, Laura Niemelä ja Kreetta Karola sekä opettajat Kaarina Ojasti ja Terhi Davies. Cornwallin aurinko on hellinyt matkalaisia, ja kotiin palataan monta kokemusta rikkaampana. Ohessa paikallinen raportti aiheesta.
Tampereen lyseon lukiosta valmistuu tänä keväänä 137 uutta ylioppilasta.
Tampereen lyseon lukion VisualArts -opiskelijoiden diplomitöitä, piirustuksia, maalauksia, savitöitä, pienoismalleja sekä pukuja.
On the 12th of March, twenty-one IB students and one national side student embarked on a science based excursion to the acclaimed university town of Cambridge for the annual Cambridge Science festival. The event is a popular attraction hosted by the University of Cambridge for tourists and locals alike. The festival boasts lectures ranging from evolution to cosmology to medicine and various drop in talks enjoyed by people of all ages.