Ajankohtaista

Tervetuloa näköalapaikalle! RELLUn yleislinjan ja Eurooppa-linjan esittelyilta maanantaina 23.1.2017 klo 18.00 ja IB-linjan esittelyilta tiistaina 24.1.2017 klo 18.00. Tule paikan päälle varmistamaan, mihin kannattaa hakea!
Sähäkkää menoa on riitttänyt koko viikoksi, kun 15 opiskelijaa ja kaksi opettajaa saapuivat Molina de Segurasta vierailulle Tampereelle ja kouluumme.
Rellusta valmistuu tänään kymmenen uutta ylioppilasta
Eurooppa-linjan uuden opetussuunnitelman mukainen projektikurssi käynnistettiin yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa keskiviikkona 24.8.2016.
Listassa ovat vain ne opiskelijat, jotka eivät ole kieltäneet nimensä julkaisemista netissä.
-tosin videolla
You can find examples of old IB entrance exams (or parts of them) from our IB home page.