Ajankohtaista

Akatemiaprofessori Howy Jacobs Lääketieteellisen teknologian yksiköstä luennoi mitokondrioista otsikolla "Why are mitochondria important?"
Eurooppa-linjan abien vuotuinen matka Brysseliin esillä myös Moron sivuilla
Rellulaiset isännöivät vuorostaan Comenius-projektin tapaamista Tampereella. European future: young people -teemaisen vierailun aiheena oli tällä kertaa koulutus.
Pirkanmaalaisten edunvalvojana Brysselissä toimiva Hannele Räikkönen toimii asiantuntijana myös Tampereen lyseon lukion Eurooppa-linjan ohjausryhmässä.
RELLUn infoillat (5.12.2012)
Rellun poikien salibandyjoukkue sai hopeaa 29.11.2012 pidetyssä salibandyturnauksessa. Onnea!
Rellun 20 innokasta espanjan opiskelijaa ja 2 opettajaa kävivät ystäväkouluvierailulla Molina de Segurassa, Espanjassa 10. - 17.11.2012.
Opiskelijat Tekla Kylkilahti, Helka Kittilä ja Mikko Schroderus sekä opettajat Kaarina Ojasti ja Terhi Davies osallistuivat kansainväliseen Comenius-projektiin Young People: European Futures 7.-11.11.2012 Sisiliassa.