Ajankohtaista

Torstaina 5.12.2013 klo 13:30 vietämme koulun juhlasalissa ylioppilasjuhlaa sekä Suomen itsenäisyyspäivää!
Käy lukemassa, miltä RELLU ja muu maailma näyttää jonkun toisen silmin tarkasteltuna.
HEUREKA!! Eli kuinka Romeo sai Juliansa - MUSIKAALI
Emma Davies 11KA:lta osallistui kesäkuussa 2013 kansainväliselle tiedeleirille, joka pidettiin Helsingissä.
RELLU firar Svenska Dagen den 6.11 (onsdag)! Aika on 11-13 ja paikka kakkoskerroksen kahvioaula. Tarjolla on mm Lisbet Salanderin tatuointeja, korvapuusteja (örfilar), Åländsk pannkaka, Mumin, Pippi Långstrump, Abba, studier (Åbo Akademi, Hanken), kemi & biologi på svenska, låneord, frågesport, Viking Line, allsång (yhteislaulua hela tiden!) OCH elever från Svenska Samskolan (joille puhutaan ruotsia ja joka lauseesta saa pisteen...). Vi försöker annars också prata svenska hela dagen. Det kommer att bli jättekiva!
RELLU on lukuvuodesta 2013-14 virallisesti DSD-koulu.
Opetusverkon tunnusten muodostumista kaupungin lukioissa uudistetaan parhaillaan. Tämä aiheuttaa sen, että entisillä tunnuksilla ei pääse kirjautumaan toistaiseksi Wilmaan. Uudet tunnukset jaetaan opiskelijoille koulun alkaessa.
Tampereen lyseon lukiossa lakitettiin 122 uutta ylioppilasta